Felhívás!

 

Én, mint egyszerű, magyar, független, civil családapa ezúton javaslatot teszek minden olyan kisebbségben lévő, törvényesen megválasztott ellenzéki politikusnak, akik pont olyan tehetetlennek érzik magukat, mint sok hozzám hasonló honfitársam.

 

Nagyon sokan értetlenül állunk a 2018-as választások eredményei utáni kétharmad miatt! Számomra egyértelmű, hogy ez a kormány egész egyszerűen ellopta a dolgozó, magyar, adófizető emberek pénzét! Ráadásul ezt a pénzt a média birtoklására, a magyar emberek megvezetésére, közszórakoztatásra (?) (foci), és saját érdekkörének gazdagítására költi igen nagy sikerrel!

 

Ez így nem mehet tovább!!!

 

Javaslom, hogy alapítsák meg az ENB-t, az Ellenzéki Nemzeti Bankot, ami bocsássa ki az ellopott és elherdált adó milliárdok összegének megfelelő értékű O1G fizetőeszközt, melyet osszanak szét a hajléktalanok, a deviza károsultak, a magánnyugdíj károsultak, a SZEGÉNYEK, a kórházi dolgozók, nyugdíjasok és minden adófizető, becsületes, magyar állampolgár között igazságosan (elnézést, ha valakit kihagytam)!

 

o1g_penz.jpg

 

Ez a pénz nem hitel! Ez az ellopott pénz visszaszolgáltatása, aminek az értékét a jelenlegi kormánytól lehet követelni. Ennek fedezete az ő zsebükben van! Ezt a fizetőeszközt el kell fogadnia minden olyan, magyar embernek, aki tudja és elismeri ezt a tényt, hogy ez a lopott pénz megtestesítője, tehát visszajár! Nyugodtan követelhetik a bankoktól, a kormánytól, a NER-től, vagy mészáros lőrinctől. A lényeg, hogy pontosan annyit ér, mint az ő általuk és felügyeletük alatt kibocsájtott Forint!

 

Javaslom továbbá a papírpénzen alkalmazott „dekorációk” történelmi, elrettentő emlékeztetőként ábrázolják orbán viktort, mészáros lőrincet, foci stadionokat, egyéb fideszes politikusokat és ezek különböző MÉM-jeit.

 

Maradtam reményteljes tisztelettel:

 

Apa

Szerző: Közösségigazdaság  2018.12.25. 12:57 16 komment

Címkék: pénz enb o1g ellenzéki nemzeti bank lopott pénz

A bejegyzés trackback címe:

https://kozossegigazdasag.blog.hu/api/trackback/id/tr3314514008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viszlát és kösz a halakat 2018.12.26. 17:18:12

Az aláírást elrontottad, "Hülyeúr" helyett "Apa" került oda

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2018.12.26. 17:36:24

Légyen inkább ünnepi gágogás. A nép pénzt dob elétek, amit átutaltok Soros gazda részére.

berne 2018.12.26. 17:57:56

Olvasva ezt a butasághalmazt nem csoda, hogy értetlenül álltál az újabb kétharmad előtt.

nemecsekerno_007 2018.12.26. 18:03:42

Ugyanaz, mindig ugyanaz a nóta.

Nem unjátok? Kontraproduktív...

lobaszopiatej 2018.12.26. 18:10:24

Vagy odaállsz te is a fasz végére szopni ahogyan a 2/3-os többség, vagy ha nem teccik el lehet húzni az országból!!!

Sir Galahad 2018.12.26. 18:25:39

Borbély József kormányzó úr ezt sokkal szórakoztatóbban oldotta meg a Szentkorona (STK) bevezetésével.

sumes67 2018.12.26. 18:39:05

g7.hu 162
Költsétek gyógyszerre hazaárulók!

Éhesló 2018.12.26. 18:56:22

Szánalmas vagy "apa".

arturdent 2018.12.26. 19:43:43

Nos, az ellopott pénzekhez csak annyit tennék hozzá Apa. Amíg ti voltatok hatalmon ebben az országban semmi nem épült még azt a szerencsétlen 4-es metrot sem tudtátok befejezni. Érdekes módon a tolvaj Orbán felépített egy csomó mindent, autópályákat, felújított egy rakat épületet, korszerüsített egy csomó mindent és még a 4es metrót is befejezte, és erre mindre valahonnan volt pénz. Ja és az egészségügyben és oktatásban is lényegesen jobban keresnek mint a ti időtökben. Ja és nektek még az országot is sikerült kiárúsitanotok bagóért, még azt is Orbánnak kell visszavásárolnia. Tehát az, hogy ki lopott és ki nem az erősen relatív.

Gyorgy007 2018.12.26. 20:05:59

Remélhetőleg a gyereked nem örökli az ostobaságodat.
Te legalább egyszer elolvastad amit ideírtál?
Ez valami hülye vicc amit csak libsik értenek?

Nyomtassál pénzt és osztogasd, te Ökör!

Tök mindegy kire szavazol 2022 ben én az ellenkezőjére fogok!!!!

pioneer2016 2018.12.26. 20:26:50

Mi ez a sok fidesznyik? Orbán nem hívott meg titeket karácsonyi lakomára?
Azért ökörködtök itt, hogy összedolgozzatok egy kis alamizsnát?

Gyorgy007 2018.12.26. 21:55:35

"Én, mint egyszerű, magyar, független, civil családapa"

Te, mint egyszerű (az már biztos), magyar, független (muhahahaha) civil (ismerjük a civil szervezeteket, te kis civil :)) családapa.

VT Man 2018.12.27. 01:36:29

Ehhez képest az "Y-terv" anno maga a zsenialitás volt.

VT Man 2018.12.27. 01:40:43

"Eljárások kezdődhetnek az Y-terv miatt
MTI2007.09.19. 16:08
Ez a cikk 11 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Takács Albert igazságügyi miniszter arra kérte az országos rendőrfőkapitányt, hogy az úgynevezett Y-terv miatt indítson bűntetőeljárásokat. A Kossuth téri tüntetetők hétfőn próbálták alkalmazni az Y-tervet, ami blokádokkal kényszerítette volna lemondásra a kormányt, a terv azonban a gyakorlatban nem működött.

Büntetőeljárások megindítását kérte az igazságügyi miniszter az országos rendőrfőkapitánytól az úgynevezett Y-terv miatt - közölte szerdán Budai Bernadett kormányszóvivő.

Az Y-tervet a hétfői, Kossuth Lajos téren tartott demonstráción hirdette meg a Rendszerváltó Fórum elnevésű szervezet. A terv szerint a demonstrálók blokád alá vették volna a Parlamentet és a minisztériumok épületét. A terv azonban hamarosan dugába dőlt, mivel a tüntetők a rendőrség felszólítására pár perc alatt letettek a blokádról. A tüntetők ezt követően találták ki , hogy az országgyűlési képviselők lakását is blokád alá vonnák, hogy a honatyák ne tudjanak bejutni a Parlamentbe."

Mankel 2018.12.27. 09:53:51

@arturdent:
-Orbán is ott volt az ellenzéki kerekasztalnál tehát ninimum hallgatólagosan végigaszisztálta az ország kiárusítását.
- Valóban az a nagy különbség a szocik nem tudták befejezni az épületeket és úgy loptak Viktorék befejezik az épületet csak mondjuk 3× drágábban. 1 pont a mardekárnak.
- Nem ertem a lipsizést a fidesz fullba tolja Bokros Lajos nedves álmát. Csak hát a szadesz/maszop egy csótány. A Fidesz meg egy katica bogár. Valójában ugyan úgy két undorító bogár mindkettő csak a katicának volt annyi esze, hogy elment egy pr szakemberhez.
2. Pont a mardekárnak.
- Az a helyzet hogy jól hangzik papíron hogy még soha nem keresetek a közszolgáltatásokban annyit amennyit most, de gdp arányosan kevesebbet költünk rá mint a csótányok idejében. -1pont a mardekártól.
Azt nem lehet megállapítani, hogy milyen gazdaság politikát folytat a mardekár ugyanis tornádóban a pulykák is tudnak repülni, és bár stabilabban megyünk neki a következő vállságnak (4 pont a mardekárnak). De a környező országok jobban profitáltak ugyan abból a fellendülésből. (-5 pont a mardekártól.
Az a helyzet hogy nem azt szeretném ha elmennének na nem azért mert istenien kormányoznak hanem mert van egy irány amerre megyünk (igaz hogy azt az irányt teljes szívemből utálom ugyanis nem Ausztria vagy Észtország hanem keletközép ázsia.) Viszont tényleg jobbak az mszonél. De azt azért érvként felhozni, hogy mi jobbak vagyunk mint a húgyban oldott szar nem nagy cucc ugyanis ők legjobb esetben csak szarok.
süti beállítások módosítása