Az a baj, ha átülök egy másik autóba, akkor elhagyom a kocsit, amiből kifogyott a benzin! Akkor most pontosan mit is csináljak?


Kedves "napszemüveges" belügyminiszterünk a hófúvás közepén elégedetten vette tudomásul, hogy a katasztrófában minden esély meg van rá, hogy akár holnap estére már mindenki hazaérjen!

Igaz, hogy egy egész éjszaka kellett ahhoz, hogy felébredjen, és Ausztriából hamarabb érkezett a mentés, de minden elismerésünk a szerencsétlen dolgozó 12 ezer "droid"-nak. Valóban hibásak vagyunk, mert "felelőtlenül" nyári gumival nem tartottuk be adófizető állampolgárként a követési távolságot. Valóban hibásak vagyunk mi kamionosok, hogy a tilalom ellenére csütörtök este még mertünk megpróbálni hazajutni családjainkhoz. És hajlandóak vagyunk "kártérítésként"  a mi adózott fizetésünkből a magyar államnak fizetni azért, hogy akár 48 órát is eltölthetünk fűtetlen tornacsarnokokban, vagy élelem és benzin nélkül rostokolni a másfél méteres hóban. Köszönjük, hogy szenvedhetünk!

20120215-romania-extrem-idojaras-havazas-hotorlasz.jpg

Eközben Orbán "király"-unk feszengve (mint akinek aranyere van) adja elő a Teve utcából, hogy mindenki hallgasson a hatóságokra! Hallgatnék én ó magyar szent koronánk alkotmányos ura e nemes napon, de ugyan mond már meg nékünk mit mond a tisztelt hatóság, aki te vagy, mert ez igen nehezen értelmezhető!

Szó szerint: "Segítünk! Ne hagyja el gépjárműjét! Ha elfogy az üzemanyaga, üljön át másik gépjárműbe! Belügyminisztérium" , avagy okos Pintér Orbán Sándor Viktor! Pénzt, fáradságot nem kímélve felkérték a "nagy és hatalmasságos, és persze segítőkész" mobilszolgáltatókat, mint média hatalom, hogy azonnal közöljék ezt a fontos információt az emberekkel ebben a formában! (Remélem nem fizették ki az adónkból azt a potom 10 millió "vak" SMS-t!)

Picit talán ellentmondásosnak tűnik ez az üzenet, ami azt bizonyítja, hogy kormányunk a helyzet magaslatán van! És persze bűnbakokat keres a kialakult helyzetért, miközben idegesen nyugtatja , a népet akik legalább ily módon nem az utcán tüntetnek, csak haza akarnak érni valahogy!

Talán ha ez a sok hó elolvadva majd ismét árvíz helyzethez vezet (ami egyébként már most igen ésszerű valószínű), akkor újra számíthatunk hasonló SMS-ekre, kommentekre, segítségre, és ellen támadásra a kormány részéről a médiában. 

Szerző: Közösségigazdaság  2013.03.15. 21:36 Szólj hozzá!

Címkék: büntetés pénz orbán viktor autópálya március 15 hatóság helyzet pintér sándor

A bejegyzés trackback címe:

https://kozossegigazdasag.blog.hu/api/trackback/id/tr305136965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása