Kedves időnként láthatatlan, és megnevezhetetlen, bőrfotelban, és tágas, napfényes luxusirodában ülő, kapzsi, zsugori, érzelmek nélküli, ám kurva gazdag élőlény!

Hogy érzed magad? Mit akarsz még tőlünk, kis szorgos hangyaként robotoló droidoktól? Felépítettük neked ezt a világot. Megtermeltünk, és eladtunk minden szart amit kitaláltál, és az ezért járó „bér”-ből ezeket meg is vettük! Sőt adót, és kamatot fizettünk érte! Neked! Gratulálunk, ezt tényleg jól kitaláltad!

Tudjuk, hogy ez téged nem érdekel, de most éhen döglünk!!!

éhezők.jpg

Szégyen, de mi képesek vagyunk szeretni, önfeláldozóak vagyunk családunk, barátaink érdekében. Nem vagyunk képesek keresztül taposni embertársainkon, és nem vagyunk képesek végignézni éhező gyerekek halálát, és főleg nem akarunk háborúkat, és a te érdekedben meghalni! Nem akarjuk irányítani a világot, csak békés boldogságban együtt dolgozni gyermekeink, unokáink jövőjéért. Nincsenek nagy igényeink. Hiába tömöd az arcunkba nap, mint nap a számunkra szükségtelen, szar minőségű, mindenféle lassú gyilkos anyagokkal teli termékeidet, amit egyébként szintén velünk gyártatsz le, és adatsz el, és vetetnél meg. De egyszerűen addig nyomorgattál, hogy már úgyse bírjuk megvenni! És nem is akarjuk!

Mi kell még? Nem tudunk másra gondolni csak arra, hogy valamiért azt szeretnéd, ha a legtöbbünk megdöglene! Szerintünk egy fokkal se vagy jobb, mint Hitler. Csak te ezt nagyon ügyesen névtelenül csinálod bűnöző társaiddal együtt!

holokauszt.bmp

De ne aggódj! Előbb utóbb megtalálunk téged, titeket, és felelősségre fogunk vonni! Akárhogy is nézed sokkal többen vagyunk! Baszhatod a pénzedet! Nekünk nincs rá szükségünk! Hiszen nélkülünk neked se lenne ilyen irreálisan sok! Ha a te embertelen fajtád nem fog létezni, mi önmagunk is képesek leszünk sokkal jobb minőségű, valódi értékeket előállítani saját magunknak mindenféle hátsó szándék nélkül!

Úgy döntöttünk nem fogjuk hagyni 1 milliárd ember halálát, szemben a pár ezer embertelen zsarnokkal szemben! Be fogjátok látni, hogy ennek az anyagias világnak, amiben ti voltatok az urak, immár vége! Meneküljetek, mert a mi törvényeinkben ti lesztek a világtörténelem legnagyobb bűnözői!

A Föld, és annak minden kincse a miénk! Köztulajdon. Minden, amit mi terveztünk, építettünk, és feltaláltunk köztulajdon. Nem csupán az emberiség 1%-ának tulajdona csak azért, mert a mi munkánk értékét pénzben mérve manipulálta, és saját törvényei szerint kisajátította! Kérjük vissza azt, ami a miénk!

A világ lakosságának 99%-a

Szerző: Közösségigazdaság  2012.12.13. 21:00 Szólj hozzá!

Címkék: bűnözés pénz válság holokauszt szégyen kizsákmányolás hitler zsarnok gyilkosok háttérhatalom zsugori kapzsi spekuláns

A bejegyzés trackback címe:

https://kozossegigazdasag.blog.hu/api/trackback/id/tr194964281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása