Emberek! 

Hányan érzitek úgy, hogy szegények vagytok? Hányan érzitek úgy, hogy ez már a mi életünkben nem lesz jobb? Hányan keseredtetek már el annyira, hogy tanácstalanságotokban beletörődtök a kapzsi, korrupt, elnyomó, embertelen uzsorások fosztogatásaiba? Soha nem volt még ilyen kilátástalan az emberek sorsa!

Újra eljött az idő, hogy megmutassuk a magyarok erejét! Vessük le a magyarokra jellemző szkeptikus pesszimizmust, és mutassuk meg, hogy képesek vagyunk még összefogni! Nem hagyjuk, hogy tovább mossák az agyunkat azzal, hogy nekünk csak akkor lesz jobb, ha még többet adózunk, még több hitelt veszünk fel, még több kamatot fizetünk,  még többet dolgozunk (ha egyáltalán van munka), miközben egy maroknyi ember mérhetetlenül gazdagodik óriási hatalmat szerezve ezzel tömegek felett!

2310-logokep.jpg

Most a magyarok életéről van szó, a családunk, és gyerekeink életéről. Ne hagyjuk, hogy még az utolsó bőrt is lehúzzák rólunk! Ha ma még azt hiszed jól élsz, holnap már Te is azt veszed észre, hogy esélyed sincs talpon maradni! Ne várjuk meg, hogy még rosszabb legyen!

Az egyetlen igaz magyar az országban, aki  békés eszközökkel fújt kürtöt, aki 5 éve harcol törvényes utakon magyar családok millióiért, aki rendszer változást akar Veletek: Kásler Árpád! Ő képes vállára venni a sorsunkat! Vele képesek leszünk jóra fordítani az életünk! 

20 nap alatt már több, mint 12 ezren csatlakoztak hozzá. De mi nem ennyien vagyunk! Minden becsületes, családszerető, jólelkű magyart arra kérek csatlakozzon Kásler Árpád felhívásához!

Ne hagyjuk, hogy 500 ezer magyar külföldre meneküljön, hogy többezer magyar öngyilkos legyen, hogy több tízezer otthont árverezzenek, és a végére több millióan éhen dögöljünk!!

Talpra magyar! Tedd meg az első lépést: Csatlakozz!!!

B.R.

Szerző: Közösségigazdaság  2013.02.01. 11:34 Szólj hozzá!

Címkék: 1956 rendszerváltás forradalom 1848 összefogás korrupt hatalom 2013 kapzsi kásler árpád

A bejegyzés trackback címe:

https://kozossegigazdasag.blog.hu/api/trackback/id/tr675056459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása