Amíg nem leszel beteg, addig nem nagyon érdekel, hogy mi egészséges, és mi nem. Az ember értékrendje teljesen megváltozik mikor kiderül, hogy meg fog halni. Hirtelen fontosabb lesz a család, a szeretet, és átértékelődik az addigi életvitel.


Gyanútlanul elmész egy általános kivizsgálásra, és az orvos szomorú híreket közöl veled. Kínál ugyan megoldásokat, de te tudod az esélyeidet, és ráébredsz, hogy csekély a remény. Meg fogsz halni! Mire gondolsz? Mit tettem eddig, és miért? Reggeltől estig dolgoztam, hogy mindene meg legyen a családomnak. Hajtottam a pénzt, hogy ki tudjam fizetni a hiteleket, a gyerekek taníttatását, az Iphonomat, a 3D TV-met, a rezsit..stb. Megérte? Nem lett volna jobb, ha több időt töltök a családommal, többet játszom a gyerekeimmel, ha nem megy tönkre a házasságom, mert az állandó munkában elhanyagolom a páromat, akinek örök hűséget fogadtam?

Nos most én vagyok az orvos, és megállapítom, hogy az egész világ rákos, és meg fog halni! Ígérek Nektek kemoterápiát, csodagyógyszereket, amikkel akár 15%-kal is több lehet az esélyetek a túlélésre! És Ti elkezdtek hinni nekem... Én tartom Bennetek a reményt! Vagy bárki más, aki gyógyulást ígér nektek!

És Ti megpróbáltok hinni mindenben, ami megváltoztatja a megváltozhatatlant!

Na erre lenne most a legnagyobb szükség a világban!

cikk.jpg


Véget kéne vetni végre a szkepcitizmusnak, és minden embernek tudatára kell ébredni! Át kell értékelnünk az életünket, mintha rákosak lennénk! Miért is küzdöttünk eddig? (A családunkért, a boldogságunkért) Mit hajszolunk egész életünkben? (A pénzt! Pénzt! Pénzt! A kapzsiság, hazugság, és az érték teremtés megcsapolásának eszközét) Kinek jó ez igazán? (Azoknak az "orvosoknak", akik a demokrácia nevű hazugságba burkolózva kínálnak előre megtervezett, és manipulált "hitet" a "gyógyulásra")

Ember! Rákos vagy! Értékeld át az életed! Értékeld át a világ működésének alapjait, mielőtt meghalsz!

A forgatókönyv zseniális. Mindegy mit teszel, akkor is meghalsz! A lényeg, hogy félj! Ha a saját magad "orvosa" akarsz lenni, akkor az egyetlen fegyvered a "betegség" ellen az "orvosok" saját fegyvere: a pénz! Ők csak ennek segítségével tudnak téged hitegetni, reményt kelteni (hitel), és persze manipulálni! 

Ne a pénzből, akarj pénzt csinálni, mint ahogy a rák akar újabb szövődményeket a testedben!

Szóval ha Te csak magadban hiszel (mert betegen már ugyan kiben hinnél?), akkor megteheted, hogy minden megtakarításod kiveszed a bankokból, és termőföldbe, termelő gépekbe, tartós élelmiszerekbe, magokba fekteted! Ne elégedj meg az "árfolyam gáttal"! A hiteleidet egyszerűen ne fizesd ki! Ne elégedj meg a 10% "rezsicsökkentéssel"! A gáz, villany, víz, és egyéb számláidat se fizesd ki! Állíts elő valódi értékeket a gyermekeidnek, és saját magadnak! Nincs szükséged a média (az "orvosok sztetoszkópja") által kínált szükségtelen dolgokra, aminek az előállítási költségéhez képest a az ötszörösét fizeted ki annak a munkának a díjából, amit az előállítására áldoztál!

Ehhez a "gyógyuláshoz" viszont "csoport terápia" kell!!! Tehát ezt MINDEN betegnek meg kell tenni, hogy MINDENKI meggyógyuljon!

Ha rákos lennél, és azt mondaná Neked az orvos, csupán ennyit kell tennie minden betegnek, és túléled, akkor megtennéd? Megtennél mindent azért, hogy a többiek is ezt tegyék, különben mindannyian meghaltok?

Erre minden "egészséges" embernek igent kell mondania, és ez a világ nem lesz többé beteg!

Szerző: Közösségigazdaság  2013.03.14. 20:48 Szólj hozzá!

Címkék: család betegség rák orvos hitel világ boldogság szeretet tudat túlélés

A bejegyzés trackback címe:

https://kozossegigazdasag.blog.hu/api/trackback/id/tr165135157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása